Telefon, +382 67 111 422

Najčešće postavljana pitanja FAQS

Da, možete promijeniti rezervaciju najkasnije 48 sati prije preuzimanja vozila bez dodatnih nadoknada.
Da, možete otkazati rezervaciju najkasnije 48 sati prije preuzimanja vozila. Ako ne uspijete da otkažete rezervaciju na vrijeme dužni ste platiti cijeli iznos najma.
Vrijeme iznajmljivanja vozila se odnosi na period od 24 sata i započinje od trenutka preuzimanja vozila. Ukoliko zakasnite više od 2 sata, naplaćuje se naredni dan.
Ako niste dobili potvrdu rezervacije molimo Vas pošaljite email na: office@alfarentacar.me.
Vozilo preuzimate sa punim rezervoarom. Ukoliko ne vratite vozilo sa punim rezervoarom, biće Vam naplaćeno gorivo koje nedostaje.
Prihvatamo krediste kartice Visa, MasterCard i American Express.
Molimo Vas da pošaljete email na office@alfarentacar.me u kojem ćete navesti broj ugovora i Vašu žalbu.
Da, možete voziti van Crne Gore, uz saglasnost Alfa Rent a Car agencije i uz odgovarajuću dokumentaciju. Ova usluga će biti naplaćena.
Važeću kreditnu karticu ili gotovinu. Vozačku dozvolu - Mora biti važeća i morate imati najmanje 2 godine iskustva u vožnji. Ako nije na alfabetu morate posjedovati validan prevod.
U slučaju udesa, važno je da odmah pozovete policiju (broj policije je 122) i da o udesu obavijestite predstavnike Alfa Rent a Car agencije. U slučaju da Vi niste krivi za udes, obezbijedićemo Vam novo vozilo. Takođe, morate popuniti i potpisati sve papire koje dobijete od policije. Detalji o trećim licima koja su učestvovala u udesu takođe moraju biti dostavljeni.
Ako odlučite ili morate da vratite auto prije dogovorenog vremena refundiraćemo Vam novac.
Ukoliko vozite van puta (makadamom), sva osiguranja prestaju da važe. Svaka šteta nastala na vozilu u ovom slučaju biće Vam u potpunosti naplaćena.
Da, ali molimo Vas navedite ime drugog vozača kada budete preuzimali vozilo. Ovo je važno kako zbog osiguranja, tako i u slučaju da Vas zaustavi policija.
Djeca ispod 135 cm visine i ispod 6 godina starosti moraju da sjede u dječijem sjedištu. Ova sjedišta možete dobiti u Alfa Rent a Car agenciji.
Naša preporuka je da uzmete GPS navigaciju.
Poslaćemo Vam fakturu email-om nakon vraćanja vozila. Ukoliko imate neke posebne zahtjeve, nemojte se ustručavati da nam ih saopštite i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da Vam izađemo u susret.
Da, mi prihvatamo samo original važeće vozačke dozvole. Ne prihvatamo kopiju vozačke dozvole.
Uglavnom da, ipak u sezoni se povremeno dešava da ćemo morati da odbijemo Vaš zahtjev ukoliko su drugi klijenti već napravili rezervaciju, a mi nemamo slobodnih vozila. U svakom slučaju, nazovite nas i provjerite da li je moguće produžiti rezervaciju.